Borgh

Borgh is een groot bedrijf dat zich richt op de Europese markt vanuit Almere, Nederland. In 1978 zijn ze begonnen wat nog steeds hun missie is: ontwikkelen en op de markt brengen van innovatie bevestigingstechnieken. Hierbij richt Borgh zich op de eindgebruikers die in de bouw werkzaam zijn. We zijn dan ook erg trots op Borgh producten te mogen verkopen.

 

Bestaansrecht

Borgh heeft een uitgesproken visie en bijzondere geschiedenis waarin ze hun bestaansrecht hebben te danken. Borgh heeft als visie om innovatieve gebruiksvriendelijke beveiligingstechnieken uit te brengen in een professionele markt. Dit willen ze op de markt brengen met persoonlijke verkoop waarbij de nieuwe ontwikkelingen worden uitgelegd.

U kunt dus stellen dat Borgh de eindgebruikers zeer serieus neemt door de persoonlijk verkoop. Door de aandacht die ze aan de eindgebruikers geven blijven de producten zich ontwikkelen. Het is dan ook niet zomaar dat Borgh momenteel zich ook in Zuid-Amerika begeeft. Kortom, een groot bedrijf maar met nog steeds persoonlijke aandacht.

 

Ons aanbod Borgh

Wij zijn trots om spouwanker pluggen aan te kunnen bieden vanwege de hoge kwaliteit. Hieronder zie u ons aanbod Borgh producten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons merk Borgh? Neem gerust contact met ons op. We willen u graag helpen met uw vragen.

Bekijk ook eens deze merkenABC Adamas - Fischer - Helifix - Prochemko - Spero - Spit - Spytze - Starmix

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.