Groen aanslag verwijderen

Wilt u graag groen aanslag verwijderen met een preventieve werking? Met de algendoder van Prochemko kunt u gemakkelijk groene aanslag verwijderen zonder schrobben en bent u ook in de toekomst bestand tegen de komst van groene alg. Tevens is deze algendoder toepasbaar op veel ondergronden zoals ramen, muren, daken, terrassen en tuinmeubelen. Met een effectieve en preventie werking een algendoder van hoge kwaliteit. Daarnaast is de algendoder ook nog eens eenvoudig te verwerken en tijdbesparend. Kortom, het perfecte product om groen aanslag gemakkelijk te verwijderen.

Groene aanslag verwijderen zonder schrobben

Hetgeen wat iedereen natuurlijk wil, groene aanslag verwijderen zonder schrobben. Het kan met de algendoder van Prochemko. Voordat u de groen alg wilt verwijderen is het goed om de ondergrond goed te reinigen door bijvoorbeeld de ondergrond schoon te blazen of met water na te spoelen. Vervolgens kunt u de oplossing aanbrengen (kan eventueel met een lage drukspuit) en moet u het mengsel 16 uur laten inwerken. Na de 16 uur moet u de ondergrond afspuiten met ondersteuning van een borstel. Echte schrobben is hiervoor niet nodig! Wanneer u echt een preventieve werking wilt hebben moet u het nogmaals aanbrengen. Lees voor nog meer tips en de exacte toepassing de gebruiksaanwijzingen op de productpagina van de algendoder.

 

Ons aanbod artikelen om groen alg te verwijderen

U kunt groen alg verwijderen met Prochemko algendoder in een 1, 5 of 10 liter verpakkingen. Het theoretische gebruik van deze algendoder is 3 tot 5m² per liter oplossing. Vanaf €18,09 heeft u al 1 liter algendoder om een groot stuk van alg te verwijderen. Wanneer u een preventieve werking tegen groene aanslag wilt hebben moet u twee keer de algendoder toepassen. We raden u daarom aan om de kenmerken, toepassing en gebruiksaanwijzing van de algendoder goed te lezen op de productpagina. Zo past u het product het beste toe waardoor u het optimale resultaat mag verwachten.

MEER INFORMATIE OVER AANSLAG VERWIJDEREN:

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigen: Groene aanslag bakstenen verwijderen, Groene aanslag beton verwijderen, Groene aanslag gevel verwijderen, Groene aanslag muur verwijderen, Groene aanslag tegels verwijderen, Groene aanslag vlonder verwijderen,

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.