Mos van dak verwijderen

Mos op daken kan niet alleen esthetisch onaantrekkelijk zijn, maar kan ook ernstige schade aan uw dak veroorzaken als het niet tijdig wordt verwijderd. Gelukkig biedt WallProducts effectieve oplossingen voor het verwijderen van mos op daken.


Hoe ontstaat mos op daken?

Mos op daken wordt meestal veroorzaakt door de combinatie van vocht en schaduw. Het kan ook worden veroorzaakt door de aanwezigheid van organisch materiaal, zoals bladeren of vuil, dat zich ophoopt op het dakoppervlak.


Reinigingsproducten van WallProducts

WallProducts biedt verschillende reinigingsproducten aan die speciaal ontworpen zijn voor het verwijderen van mos op daken. Deze producten zijn veilig en effectief en kunnen worden gebruikt op verschillende soorten daken, zoals dakpannen, leien en bitumineuze daken.


Impregneermiddelen voor langdurige bescherming

Nadat het mos is verwijderd, is het belangrijk om het dakoppervlak te beschermen tegen toekomstige groei van mos en andere vormen van vervuiling. Wall Products biedt verschillende impregneermiddelen aan die geschikt zijn voor verschillende soorten daken. Deze impregneermiddelen zorgen voor een langdurige bescherming tegen mos en andere vormen van vervuiling.


Heeft u vragen over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

Lees meer pagina's over mosMos van dakpannen verwijderenMos van gevel verwijderenMos van muur verwijderenMos van tegels verwijderenMosdoder terrasMos op beton verwijderen

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.