Scheuren in muur herstellen

Scheuren in de muur kunnen niet alleen gevaarlijk zijn maar ook nog eens heel lelijk. Een scheur in de muur kan zelfs tot waardevermindering van uw huis leiden. Zorg er dus voor dat u de scheuren in de muur gaat herstellen voor een stabielere en mooiere muur. We hebben een variërend aanbod om de scheuren in de muur te stabiliseren en om vervolgens mooi af te werken. Niemand zal door hebben dat er ooit scheuren in de muur zaten.

 

Muur stabiliseren

Voor dat u de scheuren in de muur wilt herstellen is het belangrijk om te weten waar de scheuren in de muur vandaan komt. Er zijn vele mogelijke oorzaken van een scheur in de muur. Voor dat u begint met de herstelwerkzaamheden moet eerst de oorzaak van de scheuren zijn hersteld. Als de constructie of andere oorzaak is hersteld kan de muur weer gestabiliseerd worden met wapeningsstaven. Deze wapeningsstaven bevestigt u vast met ankermortel van ABC Adamas. Bekijk hieronder ons aanbod om de scheur in de muur te herstellen en te stabiliseren.

 

Scheuren in buitenmuur herstellen en mooi afwerken

Als u eenmaal de scheur in de muur heeft hersteld is het belangrijk om mooi afwerken. De scheuren in de muur kunnen dan wel verdwenen zijn, u wilt niet dat mensen precies kunnen zien waar de herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Met steenreparatiemortel kunt u de bakstenen die zijn hersteld weer in de originele staat maken. Met acht basiskleuren die gemengd kunnen worden is er altijd een passende kleur. Niet alleen mooi voor het oog maar ook nog eens kwaliteit. De steenreparatiemortel heeft dezelfde natuurlijk werking van andere stenen, waardoor het goed bestand is tegen alle weertypen. Hiermee is dit materiaal perfect geschikt om ook buitenmuren te herstellen.

 

Eisen herstellen buitenmuur

Voordat u begint met het herstellen van een scheur in een buitenmuur, is het goed om de oorzaak te achterhalen. Waarom zit er een scheur in de buitenmuur? Wat is de oorzaak van de buitenmuurafscheiding? Op de website van Sustainable Foundation Recovery staat een goed artikel over de verschillende redenen voor scheurherstel. Het kan zijn dat het gebouw of de fundering eerst hersteld moet worden. Als de oorzaak duidelijk is en zo nodig wordt weggenomen, kunnen onze producten worden gebruikt. Verwijder de oude voeg met een sleufzaag, repareer de wapening met een mortel en werk af met een steenreparatiemortel. Ons assortiment bevat alles om een scheur in een buitenmuur te herstellen.


Vragen?

Vragen over de samenstelling of toepassing van producten om de scheur in een muur te herstellen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We voorzien u graag van verdere informatie zodat u met een gerust hart de scheur in de muur kunt herstellen.


Kijk voor meer informatie deze pagina's over herstelLateiherstelScheur in muur reparerenScheurherstel en Wijkende muren.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.