Verankeringslijm

Wanneer u op zoek bent naar verankeringslijm is Ankerfix van ABC Adamas waar u naar op zoek bent. Een populaire verankeringslijm die niks voor niks veel wordt gebruikt door bouw- en restauratiebedrijven. Deze verankeringslijm staat bekend om de hoge belastingcapaciteit en de ruime toepassingen op verschillende materialen met zowel een natte als droge ondergrond. Als u op zoek bent naar een kwalitatief goede verankeringslijm raden zowel de bouwbedrijven als restauratiebedrijven Ankerfix aan.

Toepasbaarheid verankeringslijm

Zoals het woord verankeringslijm als zegt kunt u Ankerfix op veel materialen toepassen om stevig te verankeren. Deze verankeringslijm kan toegepast worden in beton, massief steen, hol metselwerk en massief metselwerk. Zeer geschikt voor het aanbrengen van spiraalvormige wapeningsstaven in voegen bij scheurherstel. Hetzelfde geldt voor alledaagse klusje zoals het goed lijmen van schroefdraad, leuningen, balustrades, steunen en zonwering. Met gemak kunt u de verankeringslijm toepassen die garant staat voor kwaliteit. Mits u uiteraard de bijgevoegde documenten goed doorleest voor een zo optimaal en veilig mogelijk resultaat.

 

Eigenschappen verankeringslijm

Zoals eerder is beschreven is de Ankerfix verankeringslijm zeer geliefd bij bouw- en restauratiebedrijven vanwege de hoge belastingcapaciteit en ruime toepasbaarheid. Deze verankeringslijm is voor zowel droge als natte ondergronden geschikt. Met een uitstekende hechting is de verankeringslijm eenvoudig verwerkbaar met een standaard kitpistool of mortelpistool. De Anferfix heeft een korte open tijd nodig om op te drogen en goed te verankeren. Afhankelijk van de ondergrond temperatuur heeft het maximaal maar twaalf minuten nodig. Binnen maximaal twee uur is de verankeringslijm ook maximaal belastbaar. Wederom is dit afhankelijk van de ondergrond temperatuur. Met een ondergrond temperatuur van 20 graden Celsius volstaat vier minuten drogen en is het al belastbaar na 40 minuten.

 

Vragen en onduidelijkheden?

Heeft u vragen of onduidelijkheden over de verankeringslijm Ankerfix? Op de productpagina wordt meer specifiekere informatie gegeven en kunt u de bijgevoegde documenten over onder andere samenstelling al bekijken. Heeft u echter na het lezen van deze documenten nog steeds vragen? U kunt gerust contact opnemen met ons via de contactpagina.


Bekijk ook eens deze pagina's over mortel: AnkermortelReparatiemortel en Voegmortel buitenmuur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.