Scheur in Gevel

Een scheur in de gevel is niet alleen gevaarlijk, maar ook lelijk. Een scheur in de gevel kan zelfs leiden tot waardedaling van de woning. Zorg er dus voor dat u de scheur in de gevel repareert om een stabielere en mooiere gevel te krijgen. Voor gevelscheurstabilisatie en fraaie afwerking hebben wij een divers aanbod. Niemand zal merken dat er ooit een scheur in de gevel heeft gezeten.

Stabiliseer de gevel

Voordat u een scheur in de gevel wilt herstellen, is het belangrijk om te weten waar de scheur in de gevel vandaan komt. Er zijn veel oorzaken van scheuren in de gevel. Voordat met de reparatiewerkzaamheden wordt begonnen, moet eerst de oorzaak van de scheuren worden weggenomen. Zodra de structuur of een andere reden is gerepareerd, kan de gevel opnieuw worden gestabiliseerd met wapeningsstaven. Deze wapeningen worden bevestigd met ABC Adamas ankermortel. Zie hieronder ons aanbod voor reparatie en stabilisatie van gevelscheuren.

 

scheur in gevel herstellen en krijg een mooie afwerking

Na het herstellen van een scheur in de gevel is het belangrijk om deze netjes af te werken. Gevelscheuren mogen dan wel weg zijn, je wilt niet dat mensen precies zien waar de reparatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd. Met steenherstelmortel herstelt u herstelde stenen in hun oorspronkelijke staat. Met acht mengbare basiskleuren vind je altijd de juiste kleur. Niet alleen mooi voor het oog, maar ook van hoge kwaliteit. Steenherstelmortel heeft dezelfde natuurlijke werking als andere stenen en is daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden.

Vragen?

Heeft u vragen over de samenstelling of het gebruik van producten om gevelscheuren te herstellen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie zodat u met een gerust hart uw gevel kunt herstellen.

Kijk voor meer informatie deze pagina's over herstelLateiherstel en Wijkende muren.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.