Scheur in metselwerk herstellen

Wilt u zelf de scheur in het metselwerk herstellen met de artikelen van Wallproducts? In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om scheuren in het metselwerk in goede staat te herstellen. Het herstellen van een kleine scheur in de muur of het herstellen van een grote scheur in de muur is mogelijk met ons aanbod. Kies de juiste wapening met de juiste dikte om de scheur in het metselwerk goed te herstellen. De scheur in het metselwerk kan in korte tijd professioneel worden hersteld.


Scheur in metselwerk eenvoudig herstellen

Het herstellen van scheuren in het metselwerk is heel eenvoudig in slechts een paar stappen:

  1. Verwijder de kit halverwege de scheuren in de muur. Dit kan met diamantschijven. Dit bespaart je veel tijd en energie vergeleken met het handmatig hakken van de joint. Een echte aanrader, vooral voor professionals en bouwbedrijven die scheurreparaties uitvoeren.
  2. Blaas de zaagsnede grondig uit en spoel af met water om eventueel achtergebleven stof en vuil te verwijderen. Plaats vervolgens de spiraalankers met ankermortel in de kerven rond de muurscheuren. Kortom, de scheur in de muur moet worden gerepareerd.
  3. Gebruik steenpasta om ervoor te zorgen dat de reparaties niet zichtbaar zijn. Zo wordt het repareren van scheuren in de muur professioneel uitgevoerd en kunnen mensen de reparatiewerkzaamheden nauwelijks meer zien.

Een scheur in metselwerk herstellen is kinderspel met de producten van Wallproducts.nl.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.