Spiraalanker set

Met een spiraalanker set heeft u alles wat nodig is om scheuren in de muur te herstellen. Een kant-en-klare set met alle benodigdheden om snel en gemakkelijk op een duurzame manier scheuren in de muur te herstellen. Hieronder ons aanbod spiraalanker sets voor onder andere voeghoogte 8-10mm en 10-12mm. Bestel vandaag nog uw spiraalanker set en u kunt op zeer kort termijn beginnen met het herstellen van scheuren in gevels.


Inhoud spiraalanker set

Met onze spiraalanker set willen we dat u alle benodigde producten heeft waarmee u scheuren in de muur kunt herstellen. Naast spiraalankers hebben we mortel om de spiraalankers te verankeren. Dit kunt u uiteraard gemakkelijk en zonder te knoeien aanbrengen met de inbegrepen mortelpistool. U wordt sowieso niet gauw vies door de mortelmixer en voegspijker die is inbegrepen. Met een bijgevoegde handleiding wordt u stap voor stap geholpen en staat u niet voor onduidelijkheden. Alles van A tot Z wat u nodig bent voor scheurherstel zit in de spiraalanker set, wel zo makkelijk!

 

Toepassing spiraalanker set

Met een bijgevoegde handleiding en uitgebreide gebruiksaanwijzingen op de productenpagina zorgen we ervoor dat u gemakkelijk scheuren in de muur hersteld. Het enige waar u rekening mee moet houden is de bestaande voeg tussen de bakstenen. Dit kan gemakkelijk worden verwijderd met een beitel en hamer maar ook heel gemakkelijk met elektrische voegenhamers. Als u grotere delen voeg moet verwijderen kunt u overwegen om een muurfrees aan te schaffen. Als eenmaal de voeg rondom de scheuren in de muur zijn verwijderd kunt u gemakkelijk alle producten van de spiraalanker set toepassen. Naast de spiraalanker set kunt u overwegen om steenpasta te gebruiken om de kleurverschillen en oneffenheden te verbloemen. Zo kunt u de herstelwerkzaamheden nauwelijks terug zien.

 

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen over de spiraalanker set? Stel gerust vragen over de spiraalanker set en neem contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag! We willen namelijk dat u zonder vragen en onduidelijkheden bezig gaat met de spiraalanker set.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.