Spiraalanker 6mm

Op zoek naar een spiraalanker 6mm? Met ons ruime assortiment spiraalankers hebben we ook een spiraalanker 6mm van het merk ABC Adamas. De spiraalanker 6mm is geschikt als wapening voor scheurherstel in muren met een voeghoogte van acht tot tien millimeter. Naast de spiraalanker 6mm het totale basispakket om scheuren te herstellen? Ga dan voor de basis set met spiraalanker van zes millimeter.

Spiraalanker 6mm met toebehoren

We hebben een spiraalanker 6mm van het kwalitatieve merk ABC Adamas. Geschikt voor het herstellen van scheuren bij een gevel met voeghoogtes tussen de acht en tien millimeter. Naast de spiraalanker 6mm bent u ook ankermortel en steenrepartiemortel nodig om de scheuren deskundig te hersellen. De ankermortel zorgt ervoor dat de spiraalanker 6mm stevig wordt aangebracht en de steenreparatiemortel zorgt ervoor dat de herstelwerkzaamheden nauwelijks terug te zien zijn. Deze benodigde producten kunt ook in een set kopen. Met de set voor scheurherstel 6mm krijgt u tien spiraalankers van 6mm, vijf kilo ankermortel, een mortelpistool, een mortelmixer en een voegspijker. Uiteraard met een handleiding zodat u gemakkelijk en deskundig de spiraalanker 6mm aanbrengt.

 

Spiraalanker 6mm aanbrengen

Bij het aanbrengen van de spiraalanker 6mm is het heel belangrijk dat de oude voeg rondom de scheuren tot halverwege eruit worden geslepen. Dit kunt u gemakkelijk doen met elektrische voegenhamers of muurfrezen. Deze kunt u ook bij ons in de online webshop aanschaffen. We hebben namelijk kwalitatief goede voegenhamers van het merk Spytze en krachtige muurfrezen van het merk Spit. Zorg dat de uitgeslepen oude voeg goed wordt schoongemaakt. Dit kunt u doen door de stof eruit te blazen of goed na te spoelen met water. Vervolgens kunt u de spiraalanker 6mm aanbrengen en goed vastzetten met ankermortel. Tot slot kunt u de beschadigde of gescheurde stenen met steenpasta weer in orde maken. Zo zijn de herstelwerkzaamheden niet tot nauwelijks te zien.

 

Vragen over de spiraalanker 6mm

De gedetailleerdere gebruiksstappen kunt u lezen op de productpagina en de meegeleverde handleiding. Hier staat stap voor stap beschreven hoe u de spiraalanker 6mm deskundig kunt aanbrengen. Heeft u toch nog vragen over de spiraalanker 6mm?Neem contact met ons op door te bellen naar 088-1112555 of mail ons naar info@wallproducts.nl.


Bekijk hier pagina's met meer informatie over spiraalankersRVS spiraalankersSpiraalanker 10mmSpiraalanker 4,5mmSpiraalanker 8mm en Wapeningsstaven.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.