Wokkels muur

Op zoek naar wokkels voor de muur? Bij Wallproducts hebben we een groot assortiment wokkelvormige renovatiespouwankers. Met de roestvaststalen staaf die eruit ziet als een wokkel kan de verbinding in gescheurd metselwerk hersteld worden. Doordat u de wokkels gemakkelijk op de muur kunt aanbrengen zult u bijna niet de herstelwerkzaamheden terug moeten zien. Bekijk hieronder ons aanbod wokkelvormige rennovatiespouwankers:

 

Hoe werken de wokkels in de muur?

De wokkels in de muur kunt u gemakkelijk toepassen. Enkele voegen moeten tussen de 40 en 70 millimeter eruit worden geslepen. De wokkelvormige wapeningsstaven worden in de uitgeslepen voegen geplaatst. Benieuwd hoe de wapeningsstaven dan op een hoek worden bevestigd? U kunt de wapeningsstaven gemakkelijk in elke hoek buigen. De wokkelvormige renovatiespouwankers worden goed vastgezet in de uitgeslepen voegen met krimpvrij Ankerfix. Nadat de voegen weer dicht zijn gemaakt, op kleur zijn gebracht met steenreparatiemortel is het gescheurde metselwerk volledig hersteld.

 

Snel en gemakkelijk

Door de wapeningsstaven met de wokkelachtige vorm zijn de constructieve belastingen weer goed verdeeld. Naast de stabiele versterving zijn de herstelwerkzaamheden niet tot nauwelijks te zien. De voegen worden er enkel uitgeslepen waarna de herstelwerkzaamheden al weer kunnen beginnen. Er wordt naast de voeg simpelweg niks verder aangetast of afgebroken. Bang dat de voeg een andere kleur heeft of dat de gerenoveerde bakstenen afwijken van kleur? Geen paniek. We hebben een groot aanbod reparatiemortel waarbij de kleur na verloop van tijd ook mee kleurt. U zult dus niet zien dat er ‘nieuwe’ bakstenen zijn op de plek van de herstelwerkzaamheden. Vrees dus niet dat de gevel na herstelwerkzaamheden er anders uit ziet en verstevig uw muur met wokkels van Wallproducts.

 

Vragen over wokkels?

Heeft u vragen over wokkels? Of heeft u vragen over de toepassing van wokkels op de muur? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We voorzien u graag van informatie zodat u geen onduidelijkheden of vragen hebt over de wokkels.


Lees meer informatie op pagina's van ankersPlug ankerRenovatie spouwmuurankersRenovatieankerRVS spouwankersSpouwanker renovatieSpouwankers per m2SpouwhaakSpouwhaak met plugSpouwhaken met schroefdraad en Spouwhaken per m2.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.