RVS spiraalankers

We hebben een groot assortiment RVS spiraalankers om scheuren in de gevel te herstellen. Door ons diverse aanbod RVS spiraalankers met verschillende diktes is het geschikt voor veel voeghoogtes. Zo heeft u altijd de juiste wapening voor scheurherstel. Met een complete spiraalanker set heeft u zelfs alles om de scheuren in de buitenmuur te herstellen. Bekijk hieronder ons aanbod RVS spiraalankers die geschikt zijn voor verschillende voeghoogtes of bekijk de kant-en-klare set voor scheurherstel.

 

Ons aanbod RVS spiraalankers

We hebben RVS spiraalankers voor verschillende voeghoogtes. We hebben 4.5mm RVS spiraalankers voor voeghoogtes van 6 tot 8 millimeter, 6.0mm RVS spiraalankers voor voeghoogtes van 8 tot 10 millimeter, 8.0mm RVS spiraalankers voor voeghoogtes van 11 tot 14 millimeter en 10.0mm RVS spiraalankers voor voeghoogtes die groter zijn dan 14 millimeter. Hou dus goed rekening met de voeghoogte om de juiste wapening voor scheurherstel te kiezen. Tevens kunt u kiezen uit twee soorten RVS. Namelijk RVS 304 en RVS 316. Het verschil tussen RVS 304 en 316 is dat RVS 316 beter bestand is tegen spleet-, spannings- en putcorrosie. Graag alle benodigdheden voor scheurherstel in één keer kopen? Kies dan een set voor scheurherstel met RVS spiraalankers 6mm of 8mm. Geschikt voor voeghoogtes van 8 tot 10 millimeter en 10 tot 12 millimeter.

 

Toepassing RVS spiraalankers

RVS spiraalankers kunnen bij scheurherstel in de gevel makkelijk worden toegepast. Allereerst is het belangrijk om de oorzaak van de scheuren in de muur te achterhalen. Want als de oorzaak niet is aangepakt kunnen er snel weer scheuren in de muur komen. Om de RVS spiraalankers aan te brengen is het eerst van belang om de oude voeg rondom de scheuren in de muur tot halverwege weg te slijpen. Dit kan met diamantschijven. Het is belangrijk om de uitgeslepen voeg goed schoon te blazen of na te spoelen met water. Vervolgens kunt u RVS spiraalankers aanbrengen in een laagje ankermortel. In principe is de voeg nu weer gestabiliseerd en verstevigd. Maar door de voeg netjes af te werken met steenpasta zijn de herstelwerkzaamheden nauwelijks te zien.


Bekijk hier pagina's met meer informatie over spiraalankers: Wapeningsstaven en Wapening scheurherstel.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.