Renovatie spouwmuurankers

Graag renovatie spouwmuurankers aanschaffen van hoge kwaliteit? We hebben een ruim en variërend aanbod waardoor u altijd de gewenste renovatie spouwmuurankers bij ons kunt kopen. We hebben zowel wokkelvormige RVS spouwankers als plugvormige renovatiespouwankers van hoogwaardige kwaliteit. Onze renovatie spouwmuurankers zijn ook niks voor niks erg populair bij bouw- en renovatiebedrijven die twee geveldelen met elkaar willen verbinden.

Ronevatie spouwmuurankers met spiraalvorm

We hebben een ruim aanbod asymmetrische en symmetrische renovatie spouwmuurankers van het merk ABC Adamas. Een betrouwbaar merk met jarenlange ervaring dat zeer bekend is bij bouw- en renovatiebedrijven. Door de renovatie spouwmuuranker met spiraalvorm aan te brengen in de voorgeboorde gaten ontstaat er een sterke en droge verbinding tussen twee gevel delen. Met een indrijfhulpstuk is het aanbrengen van de renovatie spouwmuurankers en stuk makkelijker. Benieuwd hoe de het aangebracht moet worden? Bekijk de productpagina's voor extra informatie en de juiste toepassing. 

 

Renovatie spouwmuurankers met plug

Naast de renovatie spouwmuurankers met spiraalvorm hebben we ook een ruim aanbod spouwankers die u met een plug aan kunt brengen. Deze zogeheten plug anker is niks anders dan een renovatie spouwmuuranker met een plug. Het grote voordeel van renovatie spouwmuurankers met plug is dat de kans op afbrokkelingen van stenen en scheuren in de gevel minimaal is. De toepassing is daarentegen ook erg makkelijk toe te passen, omdat er geen hulpstuk nodig is. Voorboren, plug toebrengen en de renovatie spouwmuuranker van gegalvaniseerde staal toebrengen. Gemakkelijk en snel!

 

Contact opnemen

Graag meer uitleg over de eigenschappen van beide renovatie spouwankers? Bekijk de productpagina’s voor specifiekere eigenschappen, toepassingen en bijgevoegde documenten. Mocht u echter na het lezen van deze pagina’s en documenten nog steeds vragen hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kon door een contactformulier in te vullen op de contactpagina of door ons te bellen tijdens kantooruren op 088-1112555. Vragen over uw bestelinformatie of de voorwaarden van ruilen en retourneren kunt u hier bekijken.


Lees meer informatie op pagina's van ankersRenovatieanker, Spouwhaak met plugSpouwhaken met schroefdraadSpouwhaken per m2 en Wokkels muur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.