Spouwankers per m2

Graag weten hoeveel spouwankers per m2 gebruikt moet worden? Over het algemeen wordt er aanbevolen om minimaal vier spouwankers per vierkante meter te gebruiken. Mocht u echter voor complexer vraagstukken staan biedt de trekproefmeter uitkomst. Met deze trekproefmeter kunt u de uittrekwaarde van spouwankers meten en bepalen hoeveel spouwankers per m2 nodig zijn.

Spouwanker per m2 meten met de trekproefmeter

Wellicht een onmisbaar stuk gereedschap om te bepalen hoeveel spouwanker per m2 nodig zijn. Een van de mooiste uitvindingen voor het renoveren van spouwmuren met spouwankers. Het berekend namelijk de uittrekwaardes voor de aan te brengen RVS spouwankers. De uittrekwaarde geeft de verbinding tussen de binnen- en buitenmuur aan. Des te hoger de uittrekwaarde, des te minder spouwankers per m2 nodig zijn. Zorg er dus voor dat u altijd genoeg spouwanker per m2 aanbrengt en voorkom gevaarlijke situaties met instabiele muren. Het aantal spouwankers per m2 ‘gokken’ met de gebruikelijke manier van vier stuks is geen professionele en zekere aanpak.

 

Specificaties trekproefmeter

De trekproefmeter wordt niet alleen gebruikt om het aantal spouwankers per m2 te bepalen. Gedurende werkzaamheden wordt dit handige apparaat ook gebruikt ter controle. Hierdoor beland dit apparaat niet in de kast met een laag stof nadat het aantal spouwankers per m2 zijn berekend. Houd de trekproefmeter gedurende een project zoals een spouwanker renovatie erbij ter controle. Niks voor niks is dit handige machinetje zeer geliefd bij bouw- en renovatiebedrijven om het aantal spouwankers per m2 op een professioneel manier te berekenen. Uitermate geschikt voor trekproeven van wokkelvormige ankers.

 

Advies

Graag meer informatie hoe u exact spouwankers per m2 kunt berekenen of hoe de trekproefmeter werkt? Mocht u naar het bekijken van de productpagina met meer specificaties nog steeds vragen en onduidelijkheden hebben kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan door een contactformulier op de contactpagina in te vullen of door ons te bellen op 088-1112555. We helpen u graag!


Lees meer informatie op pagina's van ankersPlug ankerRenovatie spouwankerRenovatie spouwmuurankersRenovatieankerRVS spouwankersSpouwanker renovatie, SpouwhaakSpouwhaak met plugSpouwhaken met schroefdraadSpouwhaken per m2 en Wokkels muur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.