Baksteen gaten vullen

Laat uw baksteen gaten vullen met professionele steenpasta van het hoogwaardige kwaliteitsmerk ABC Adamas. Beschadigingen op een bakstenen muur zoals boorgaten is geen mooi aanzien van een bakstenen muur en kan ook nog eens een broeinest van insecten zoals bijen worden. Laat dus uw baksteen gaten vullen met steenreparatiemortel dat met een natuurlijke werking gewoon in de loop der jaren mee verkleurd en vervormd. Met acht basiskleuren die verkrijgbaar zijn in onze webshop heeft u altijd een geschikte kleur om boorgaten in uw bakstenenmuur te vullen.  


Boorgaten in baksteen repareren met pasta

Bij ons kunt gemakkelijk gaten in de buitenmuur dichten met steenreparatiemortel. U kunt het mengsel van de artikelen simpel met water klaarmaken en toepassen op de bakstenen. Hierbij is het belangrijk om kleine hoeveelheden tegelijk klaar te maken en de steenmortel zo droog mogelijk klaar te maken. Bij ontvangst van onze producten om een gat in een baksteen te repareren ontvangt u ook een handleiding waarin exact staat beschreven hoe u het kunt toepassen en zijn de eigenschappen nauwkeurig beschreven.

Maar waarom boorgaten in baksteen repareren met steenreparatiemortel? Het grootste voordeel is de eigenschap dat het steenmortel zich als een baksteen gedraagt en meekleurt. Dit wil zeggen dat het mengsel ook mee gaat met de verwering en vervuiling van de overige bakstenen. Zo blijft de steenpasta waar het boorgat mee is gedicht niet als ‘nieuw’ maar zal het opgaan in het geheel van bakstenengevel. Geen boorgaten of oneffenheden op plekken waar boorgaten hebben gezeten is natuurlijk wat u wilt! Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog steenreparatiemortel bij Wallproducts.nl.

 

Waarom is baksteen gaten vullen essentieel?

Een tijdje terug een mooi buitenschilderij opgehangen op de buitenmuur en nu toch graag eraf halen? Of na een strenge winter erachter gekomen dat de bakstenen kapot zijn door afgebrokkelde schilfers vanwege vorst? Er zijn veel redenen waarom bakstenen kapot kunnen zijn. Gelukkig kunt u gemakkelijk gaten in de buitenmuur dichten waardoor het lijkt alsof er nooit is geboord. Boorgaten in een baksten repareren geeft niet alleen een mooier beeld van de bakstenen muur maar kan ook nog eens veel ellende voorkomen. Er kunnen namelijk insecten zoals bijen in de boorgaten gaan zitten en hun nest daar gaan bouwen. Tevens zorgt het dichten van boorgaten in de buitenmuur net voor het welbekende puntje op de i. Niks voor niks zorgen veel woningeigenaren ervoor dat de boorgaten in de bakstenen zijn gedicht wanneer het huis in de verkoop gaat. Het straalt een mooiere, veiligere en beter onderhoudende woning uit.


Bekijk hier meer pagina's over steenreparatie: Baksteen reparatieReparatiepasta baksteenSteenpasta en Steenreparatie.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.