Bouwstofzuiger met zelfreinigend filter

Wilt u graag een bouwstofzuiger met zelfreinigend filter kopen? Dat kan met ons aanbod bouwstofzuigers van de bekende merken Spit en Starmix. Al onze bouwstofzuigers reinigen zich automatisch waardoor u altijd kunt doorwerken. Deze stofzuigers voor de bouw kunt u aansluiten op machines voor bijvoorbeeld boor-, frees-, slijp- of zaagwerk. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod bouwstofzuigers met een zelfreinigend filter? Lees de productomschrijvingen en bekijk de specificaties van alle bouwstofzuigers op de productpagina.

Werking bouwstofzuiger met zelfreinigend filter

De werking van de zelfreinigende filter is bij elke bouwstofzuiger verschillend. Echter hebben alle bouwstofzuigers een automatische reiniging zonder zuigkrachtonderbreking. Neem bijvoorbeeld de Starmix ISP Ipulse ARDL-1635 EWSR stofzuiger met het nieuwe Permanent Clean Systeem. Bij dit innovatieve filteringssysteem wordt de actuele belasting gemeten met sensoren. Zodra de verzadigingsgraad is bereikt wordt de stofzuiger voor de bouw binnen 3,5 seconden gereinigd. Dit gebeurd zonder opstoppingen zodat u niet hoeft te stoppen en door kunt blijven gaan.

 

M klasse stofzuiger voor de bouw met automatische reiniging

Onze bouwstofzuigers met een zelfreinigende filter hebben allemaal klasse M. Dit wil zeggen dat deze stofzuigers voor de zwaarste inzet in industrie, werkplaats of bouw gebruikt kunnen worden. Zo kunnen houtstoffen, stoffen van plamuren, vulmaterialen, lak, gips, cement, tegellijm en verfresten gemakkelijk opgezogen worden. Dit alles in combinatie met filter die zichzelf automatisch reinigt zorgt ervoor dat dit de perfecte bouwstofzuiger is die onder alle omstandigheden werkt. Zo kunt u altijd in een schone en gezonde werkomgeving werken.

 

Inclusief standaard accessoireset

De bouwstofzuiger met zelfreinigend filter van zowel Spit als Starmix worden geleverd met een uitgebreide accessoireset. Zo heeft u altijd de juiste accessoire om secuur schoon te maken bij diverse projecten. Neem bijvoorbeeld de zuigmond voor voegen met een passende kop die zeer gewenst is bij voegverwijdering. Bekijk op de productpagina’s dus ook vooral de samenstelling van de accessoireset.


Heeft u vragen over ons aanbod bouwstofzuigers met een zelfreinigend filter? Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met deskundig advies.


Bekijk ook deze pagina's over bouwstofzuigersBouwstofzuiger met stopcontactStarmix bouwstofzuiger en Spit bouwstofzuiger.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.