Spit bouwstofzuiger

Op zoek naar een Spit bouwstofzuiger? We hebben de Spit stofzuiger type AC 1630-P die direct aan te sluiten is op de Spit D90 voegenfrees. Zo kunt u stofvrij voegen frezen door de directe mogelijkheid van directe stofafzuiging. Er bevindt zich namelijk een stopcontact voor het aansluiten van elektrische apparaten zoals voegenfrezen. Geen stof of ander rondvliegend materiaal scheelt niet alleen opruimen maar zorgt ook voor een gezonde en veilige werkplek. Wilt u dus graag stofvrij werken tijdens het uitslijpen van voegen? Kies voor de Spit stofzuiger.

Spit stofzuiger M klasse

De Spit stofzuiger is van de zogeheten M klasse. Deze stofklasse houdt in dat houtstoffen, stoffen van plamuren, vulmaterialen, lak, gips, cement, tegellijm en verven gemakkelijk opgezogen moeten worden. Daar waar bouwstofzuigers van klasse L alleen eenvoudige stoffen zoals huisstof en aarde kunnen opzuigen is de M klasse beter geschikt voor zwaardere inzet. Wilt u de Spit stofzuiger dus graag gebruiken op de bouw, industrie of werkplaats? We raden dan zeker de Spit stofzuiger met M klasse aan.

 

Automatische Spit stofafzuiging

De stofafzuiging van de Spit bouwstofzuiger gebeurd geheel automatisch. Op de Spit stofzuiger zit een stopcontact met automatische aan/uit schakelaar. Met de automatische filterreiniging behoudt u de zuigkracht continu. Er zijn geen onderbrekingen waardoor u altijd kunt doorwerken. Met een vermogen van 1600 Watt en een kuipvolume van 32 liter kunt u met recht spreken van een robuuste stofzuiger voor de bouw, industrie of de werkplaats.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de Spit stofzuiger? Bekijk op de productpagina van onze Spit bouwstofzuiger specificaties, eigenschappen en productomschrijvingen om meer informatie op te doen. Tevens kunt u hier enkele afbeeldingen zien van de Spit stofzuiger. Desondanks nog steeds vragen of onduidelijkheden over de Spit stofzuiger? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met deskundig advies.


Bekijk ook deze pagina's over bouwstofzuigers: Bouwstofzuiger met zelfreinigend filter en Starmix bouwstofzuiger.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.