Starmix bouwstofzuiger

Graag een Starmix bouwstofzuiger kopen voor de zwaarste inzet in de industrie, werkplaats of op de bouw? Bij Wallproducts hebben we diverse bouwstofzuigers van het hoogwaardige merk Starmix. De stofzuigers kunt u gebruiken voor het afzuigen direct aan de machine bij boor-, frees, slijp- of zaagwerk. Natuurlijk kunt u deze bouwstofzuiger ook gebruiken om vloeren of objecten schoon te maken. Zo kunt u altijd stofvrij werken en een gezonde werkplek creëren. Wilt u een Starmix bouwstofzuiger kopen? Lees meer specificaties en informatie op de productpagina.

M klasse Starmix bouwstofzuigers

Onze Starmix bouwstofzuigers hebben de M-klasse. Dit wil zeggen dat deze stofzuigers voor de bouw houtstoffen, stoffen van plamuren, vulmaterialen, lak, gips, cement, tegellijm en verven kunnen opzuigen. Helemaal de ISC serie van Starmix is speciaal ontwikkeld voor diegene die het allerbeste willen. U kunt hierbij de hoogste eisen stellen aan stofvrij werken met elektrische gereedschappen zoals slijpen, frezen en boren. Zo blijft het bij de werkzaamheden niet alleen stofvrij maar blijft u werkplek gezond.

 

Starmix bouwstofzuiger met innovatief filterconcept

De Starmix bouwstofzuiger heeft een uniek filterconcept. De filters worden effectief automatisch gereinigd zonder dat u hoeft te stoppen met werken. Hardnekkige stof zoals gips worden probleemloos uit de filters geschud. Zo behoudt u de krachtige reiniging en kunt u continu zuigen met hoge luchtstroom totdat de ketel vol is. Wel zo ideaal! Tevens wordt de Starmix bouwstofzuigers worden standaard geleverd met een standaard accessoireset. Denk hierbij aan zuigmond voor voegen, een RVS handgreep met luchtregelaar en een vijf meter lange veiligheidsslang.

Daarnaast zijn er nog meer specificaties die u zullen verbazen. Bijvoorbeeld de grote ketelinhoud van 25 liter met een netto stofinhoud van twintig liter. Bent u benieuwd naar de verdere specificaties en wilt u graag meer inlezen over de producten? Lees de specifiekere productomschrijving met producteigenschappen op de productpagina.

Bekijk ook deze pagina's over bouwstofzuigers: Bouwstofzuiger met stopcontact en Spit bouwstofzuiger.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.